We are Nicky and Annelore and together we started our steakhouse and saloon in june 2010 that we dreamed about for 13 years.

Horses,Rodeo,working with people and serving a good meal is our passion and lifestyle. We welcome everybody, from young to old, at our Steakhouse/Saloon and Roadhouse. Our goal is to please everyone that comes for a good time and to make it a nice place no matter,the age or interests. Get to know a real American-style Steakhouse/Saloon and Roadhouse. Cowboy up is not to mix with a Country Club or Line Dance Club but promotes Live Bands. Experience our saloon for live performances,open woodfires, dances, parties or just hang out at the bar and enjoy a cool beer or something else. Come and join us for a good time at the “COWBOY UP”. 

We are proud of our quality kitchen, with quality fresh food,simplicity and loads of taste. Organic vegetables and the beef we serve is from cattle that is raised in optimal conditions (Vita Project). Vita Project makes sure that the cattle they raise is allowed to graze openly and freely in lush green pastures and that the cattle is kept in open stalls durng the winter. Simplicity, fresh and “very” tastefull!

You will discover that quality, and above all excellent taste and tenderness of the steaks is what the “Cowboy Up” Steakhouse / Saloon is famous for. Nick cuts your steaks in the kitchen only after you placed your order in the restaurant….

 

We zijn Nicky en annelore en samen starten we onze steakhouse en saloon in juni 2010,waar we al 13 jaar van droomden. Paarden, rodeo, werken  met mensen en goede maaltijden serveren is onze passie en levensstijl. We verwelkomen iedereen van jong tot oud. Ons doel is om een ieder te plezieren ongeacht leeftijd of  interesses. Kom eens een echt Steakhouse/Saloon en Roadhouse ontdekken. Cowboy Up is niet te verwarren met een Country Club of Line Dance Club maar promoot Live Bands. Leer onze saloon kennen met life optredens, open haardvuur, dans, party of gewoon hangen aan de bar. Bezoek ons voor een goeie tijd in de “Cowboy Up”

Kwaliteit van de keuken: eenvoud,vers en “erg” lekker!!! Biologische groenten en het vlees is van runderen die in optimale omstandigheden worden gekweekt en geslacht (Vitaproject) en die tijdens hun levensjaren nog in de weide mogen grazen of in open stallen staan tijdens de winter Dit zijn maar enkele punten waar Vitaproject op let. U proeft die kwaliteit vooral aan malsheid en uitstekende smaak van de steaks waar Steakhouse/saloon “Cowboy Up nu al voor bekend staat. Nick snijdt uw steak in de keuken pas af nadat u uw bestelling geplaatst hebt in het restaurant….